Techzine heeft met ingang van 1 december 2016 in Sander Almekinders een nieuwe hoofdredacteur. Hij is aangetrokken om het potentieel van Techzine – dé techwebsite worden voor IT-professionals en prosumers – te verwezenlijken. 

Sander heeft de afgelopen zeven jaar zijn sporen meer dan verdiend als IT-journalist, eerst bij FNL in Nijmegen en daarna bij Hardware.Info in Voorburg. Hij zal zich als hoofdredacteur uiteraard bezig gaan houden met de algemene strategie van Techzine, daarnaast zal de nadruk ook liggen op het schrijven van artikelen en het reviewen van producten en diensten voor de prosumer en het MKB.  

De eigenaar van Techzine, Coen van Eenbergen, gaat vanaf heden de functie van uitgever vervullen. Hij zegt over het aanstellen van Sander: “Met Sander hebben we een heel goede aanvulling gevonden op ons team en beschikken we nu over de mankracht en kennis om als uitgever een grote rol te gaan spelen in de zakelijke IT-wereld”.

Sander zegt over zijn overstap naar Techzine: “Na bijna zes jaar bij Hardware.Info was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Techzine is een titel met veel groeimogelijkheden om de zakelijke IT-markt te bedienen, een marktsegment dat me altijd al na aan het hart heeft gelegen. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking met de klanten en contacten van Techzine in mijn nieuwe rol als hoofdredacteur. Uiteraard zal ik ook mijn bijdrage blijven leveren op het gebied van kwalitatief hoogwaardige productreviews”.

Voor vragen omtrent het aanstellen van Sander als hoofdredacteur kan je uiteraard contact met ons opnemen. Voor felicitaties of andere opmerkingen is Sander te bereiken op sander@techzine.nl