1 min

Tags in dit artikel

, ,

Beste Bezoekers en Leden,

Er zijn weer een aantal wijzigingen op Tweakzone. Vanaf vandaag hebben we een nieuwe admin op de frontpage van Tweakzone. Crazyrooster gaat de functie van admin vervullen aangezien we daar iemand te kort kwamen. Crazyrooster zal voorlopig op proef admin taken vervullen. Over enkele weken zullen we evalueren of dit is bevallen. We hopen hierdoor een beter beleid op de frontpage van Tweakzone te kunnen voeren en meer controle op berichten en leden.

Tevens hebben we vanaf vandaag in navolging op het forum een lading smilies op de frontpage uitgeschakeld. Het komt helaas nog steeds voor dat leden smilies misbruiken om reacties te plaatsen op Tweakzone. Hierdoor zijn wij genoodzaakt dit harder aan te pakken en een hoop smilies uit te schakelen. Deze zullen in de toekomst niet terugkeren.

Tweakzone heeft momenteel ook te kampen met een storing. Het kan zijn dat Tweakzone af en toe traag of niet goed bereikbaar is. We hopen dit zo spoedig mogelijk opgelost te hebben. In de tussentijd onze excuses voor het ongemak.

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Dolphin Internet Services