Nieuwe eigenaar Tweakzone.nl

Beste leden,

Dit komt misschien een beetje onverwacht, maar ik ga stoppen met het werken voor Tweakzone. Na anderhalf jaar vind ik het eigenlijk wel mooi geweest, en is het tijd voor iets anders geworden. Samen met een boel crew leden heb ik Tweakzone gemaakt tot wat het nu is, een grote populaire site. Ik heb nog nooit zo veel tijd in iets gestoken, en ik beschouw Tweakzone ook een beetje als mijn kindje. Ik heb zeker een erg leuke en leerzame tijd gehad, en ik wil jullie allen daar voor bedanken.

Het bedrijf Dolphin Internet Services, wat gerund wordt door een goede vriend van mij zal Tweakzone overnemen. Op zich zal er weinig veranderen, en zal deze overname Tweakzone alleen maar ten goede komen. Verder zal ik ook nog gewoon als crewlid op Tweakzone te vinden zijn, alleen ben ik niet meer de baas van dit alles.

Waarom stop je eigenlijk?
Om een site als Tweakzone, zonder betaald personeel draaiende te houden is een enorme klus dat erg veel tijd vergt, eigenlijk iets te veel. En om Tweakzone nog groter te maken, zou mij daarom nog meer tijd en inspanning kosten, en daar heb ik simpel weg geen puf meer voor. Ik heb daarom ook besloten om het roer helemaal om te gooien. Ik wil een jaartje naar Australië gaan. Eens kijken hoe het er daar aan toe gaat, en dan daar een baan in de IT zoeken. Maar ook in Australië zal ik nog zeker op Tweakzone te vinden zijn.

Al met al is dit toch echt het beste, niet alleen voor mij, maar ook voor Tweakzone. Met de nieuwe eigenaar zijn er veel meer mogelijkheden, wat Tweakzone alleen maar ten goede komt. En ik wil nogmaals benadrukken dat ik een erg leuke tijd op Tweakzone heb gehad, en ik iedereen die iets voor Tweakzone betekend heeft enorm wil bedanken!

Greets,

Jeroen

Nieuwe admins Coen en Robin

PS: ga jullie missen :(, en ik zet als ik downunder ben ook een weblog site op, waar ik foto’s + me verhalen post.

Topic @ TZF