2min

Tags in dit artikel

, ,

Beste bezoekers en leden,

Op 13 juli heeft mijn collega-admin Crazyrooster een hele mooie changelog geplaatst waarin hij aangaf dat we nog enkele mensen zoeken. Echter is hij vergeten dat we ook nog twee externe reviewposters zoeken.

Bij deze dus nog maar even aandacht voor het feit dat we 2 externe reviewposters zoeken. De bedoeling van deze sectie is dat er z’n 10 externe reviews per dag online komen. Je doet dit werk met meerdere mensen dus je doet er 4 a 5 per dag mits iedereen aanwezig is. Dit is geen enorme klus maar wel een dagelijks terugkerende klus.

Wij hopen dat enkele van jullie zich geroepen voelen en meteen gaan solliciteren. Dan kunnen wij uiteraard de beste personen voor deze taak uitzoeken en hem of misschien wel haar opnemen in de crew.

Hoe moet ik solliciteren?
Solliciteren doe je zoals altijd op de vacaturepagina!

Probeer hierin duidelijk te vermelden wie je bent, wat je doet en voornamelijk waarom we voor jou moeten kiezen!

Kleine update:
We zijn ook nog op zoek naar 2 Nieuwsposters. Crazyrooster wist mij te vertellen dat hij nog niet de sollicitaties had ontvangen waar hij op hoopte. Dus mocht je nog niet hebben gesolliciteerd maar wel interesse hebben. Dan is dit het moment!
Als nieuwsposter ben je met een aantal andere personen verantwoordelijk voor het nieuws wat op Techzine verschijnt. Het is de bedoeling dat je aan de hand van een planning nieuwsberichten op Techzine publiceert en oog houdt op de kwaliteit en hoeveelheid van het nieuws. Zoals gezegd bieden wij een vergoeding per bericht.

met vriendelijke groet,

Coen van Eenbergen
Webmaster Techzine