4min

Tags in dit artikel

, ,

[mb]Update 25 februari 2008:[/mb] we hebben inmiddels al wat sollicitaties ontvangen, maar zijn nog steeds op zoek naar mensen voor de onderstaande functies. Heb je interesse, stuur dan voor zaterdag 1 maart je sollicitatie in.


Door enkele wijzigingen in de crew en doordat er mensen zijn vertrokken is het weer hoog tijd om er een vacatureronde tegenaan te gooien. Hieronder staat ons aanbod. Ik zou zeggen, stuur snel je sollicitatie in via onze submit!

Nieuwsposter

 • Jouw profiel als Nieuwsposter
  Ben jij iemand die graag het laatste nieuws op Techzine leest en daar graag een steentje aan wilt bijdragen? Wil jij ook dat de meest spectaculaire dingen meteen op Techzine staan en houd je van artikels schrijven? Heb je ook altijd al eens een persconferentie bij willen wonen om er daarna verslag te van doen? Dan zoeken we jou als Nieuwsposter
 • Jouw taakomschrijving
  Als Nieuwsposter is het de bedoeling dat je de laatste berichten op andere sites in de gaten houdt en daar een herschrijving van maakt om op Techzine te plaatsen. Ook krijg je een eigen mailbox die dagelijks gevuld wordt met allerlei persberichten, zodat je je eigen creativiteit kan los laten op een mooi artikel. We verwachten van je dat je dagelijks ongeveer twee berichten schrijft en daar staat een kleine vergoeding tegenover (na je proefperiode).

Downloadsposter

 • Jouw profiel als Downloadposter
  Ben jij iemand die op de hoogte is van alle nieuwe en interessante downloads en wil je dit met anderen delen in een artikel? Dan zoeken we jou als Downloadposter.
 • Jouw taakomschrijving
  Als Downloadposter is het de bedoeling dat je de nieuwste downloads op Techzine plaatst. We verwachten van je dat je dagelijks ongeveer vijf downloads plaatst..

Externe Reviewposter

 • Jouw profiel als Externe Reviewposter
  Ben jij iemand die constant op de hoogte wilt blijven van alle nieuwe hardware, software of games? En als maar opzoek is naar de meningen die mensen aan een product geven en dit graag wil delen met andere mensen? Dan zoeken we jou als Externe Reviewposter hier op Techzine.
 • Jouw taakomschrijving
  Als Externe Reviewposter is het de bedoeling dat je elke dag samen met een collega Externe Reviewposter 10 externe reviews plaatst. Dat komt dus neer dat je er ieder per dag 5 plaatst.

Tutorialposter

 • Jouw profiel als Tutorialposter
  Ben jij iemand die veel verstand heeft van bijvoorbeeld Photoshop, Dreamweaver, PHP, etc? Of videobewerking, videoconversie, DVD’s branden in verschillende kwaliteiten, met en zonder ondertiteling? Of heb je al jaren ervaring met Windows en/of Linux servers? Wil jij graag jouw kennis delen en andere mensen ermee leren omgaan? Ben jij bereid zelf dingen op te zoeken en te leren, om dat weer aan andere door te geven? Dan ben jij onze Tutorialposter
 • Jouw taakomschrijving
  Als Tutorialposter is het de bedoeling dat je per week ongeveer 1 á 2 tutorials post over jouw onderwerp naar keuze. Daarbij is het de bedoeling dat je simpel je verhaal kunt vertellen, dat iedereen er mee aan de slag kan. Je mag in principe over alles wat schrijven, zolang het maar op Techzine past.

Scriptposter

 • Jouw profiel als Scriptposter
  Ben jij een grote PHP-guru? Heb jij alle PHP boeken die bestaan al doorgespit om alles erover te weten? Heb je al menig website gemaakt met allemaal grote administration panels bestaande uit SQL, ASP, PHP, etc? Of ben je een java, c, c++ of visual basic programmeur? Dan mag jij onze scriptsectie aanvullen!
 • Jouw taakomschrijving
  Als Scriptposter moet je per week ongeveer 1 á 2 scripts op onze FP plaatsen. Deze mogen over elke scriptingtaal gaan die je maar kunt bedenken. Ervaring met die taal is natuurlijk wel een vereiste. Daarnaast mag je het hele internet afzoeken naar scripts om uit te proberen en om te herschrijven zodat ook diegene zonder verstand het begrijpen!

Tweakposter

 • Jouw profiel als tweakposter
  Heb jij jouw Windows helemaal getweaked? Of bestaat jou Linux distro alleen nog maar uit eigen aanpassingen? Weet jij alle instellingen in je register aan te passen of ken jij alle tweakprogramma’s uit je hoofd? Dan ben jij de tweakposter die we zoeken!
 • Jouw taakomschrijving
  Als tweakposter is het de bedoeling dat je onze FP per week voorziet van 1 á 2 tweaks. Deze mag je zelf tikken, maar je mag ze ook opzoeken en herschrijven. Je dient ze vantevoren natuurlijk wel even op veiligheid te testen en daarna mag je er een hele hoop members gelukkig mee maken!

Ons aanbod

Wij bieden je een plaats in de gezellige crew van Techzine. Op IRC hebben we een kanaal waar je altijd terecht kan met je vragen over je berichten, maar ook waar je terecht kan voor de gezelligheid. Daarnaast krijg je een Techzine-mailaccount en een crewspace waar je allerlei dingen voor je functie naar kan uploaden!

Interesse?

Ben jij diegene die we zoeken en zoek jij een gezellige tijd in de crew tegemoet? Stuur dan snel je vacature in via onze submit!