Ben jij een die hard hardware-, game-, softwarefreak en lijkt het jou leuk om mee te helpen bij een van de grootste ICT community’s in de Benelux? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken momenteel mensen om onze redactie aan te vullen. Bedenk goed waar jouw kennis en interesses liggen en reageer op die functie. We zijn momenteel op zoek naar de volgende mensen:

Nieuws:
– Redactielid voor Hardware nieuws;
– Redactielid voor Game nieuws;

Review redactie:
– Game reviewer;
– Software reviewer;

Externe Reviews:
– Redactielid Externe Reviews;

Eventueel zijn sommige functies ook te combineren.

Via http://www.techzine.nl/vacatures kan je solliciteren op een van deze functies!

Uitleg over de vacante functies vind je hieronder.

Freelance-medewerker nieuws:

Jij bent altijd op de hoogte van het ‘heetste’ nieuws en roddels. Je Nederlands en Engels (en eventueel zelfs andere talen) zijn boven natuurlijk goed en je werd/word op de middelbare school geroemd om je prachtige schoolkrant anekdotes. Denk jij het in je te hebben om nieuwsposter op Techzine te worden?


Als redactielid voor nieuws ben je medeverantwoordelijk voor het onderwerp waar je over schrijft. Het belangrijkste is dat je op de hoogte bent van het laatste nieuws en dat je elke dag je steentje bijdraagt in de vorm van een artikel. Techzine beschikt over een enorme waslijst aan broninformatie en persberichten die dagelijks binnenkomen waar je gebruik van kan maken. Kom je de proeftijd door dan kom je ook in aanmerking voor een kleine vergoeding die door Techzine beschikbaar wordt gesteld.

Reviewer

Ben jij goed met taal en denk jij de nieuwe Jan Mulder van de IT te worden? Vind jij objectiviteit ook belangrijk bij het lezen van een recensie? Trek jij geen conclusies over problemen voordat je ze aan den lijve hebt ondervonden? Wellicht is reviewer dan wel wat voor jou! Als rewiewer ben je afhankelijk van de producten die je zelf koopt of door ons krijgt aangeleverd. Techzine krijgt ongeveer elke dag de nieuwste producten binnen op haar redactie en verdeeld deze over de aanwezige reviewers op Techzine. Meestal zit er een periode aan vast waarin de review moet gebeuren omdat de fabrikant het product soms ook weer snel terug verwacht. In een enkel geval hoeft het product niet terug en mag je deze houden. Heb je veel kennis van bijvoorbeeld hardware of software en lijkt het je geweldig om het eens goed te testen en over te schrijven dan is dit een functie voor jou!

Externe Reviews

Last but not least! If your English is as good as mine and do you think you’re more than capable of coping this job? Then we think we you’re definitely the one for us!

Techzine verzameld elke dag alle interessante reviews van externe sites en publiceert de conclusies die zij trekken in onze externe reviews sectie. De bezoeker kan zo per product precies zien wat de mening is van al deze experts te samen. Wij scheiden graag het ‘kaf en het koren’ als het gaat om de reviews. Vanwege die reden hebben we een aantal enthousiaste mensen nodig die het leuk vinden Techzine te voorzien van buitenlandse en binnenlandse reviews. Denk jij op deze manier een plekje in ons team te vergaren solliciteer dan nu.

Solliciteren

Hoe solliciteer je nou precies? Nou dat is vrij gemakkelijk. Je gaat naar http://www.techzine.nl/vacatures en solliciteer op de jou gewilde functie. Schrijf een gemotiveerde e-mail naar ons en wij nemen vervolgens contact met jou op!

Heb je andere serieuze vragen? Dan kun je ook rechtstreeks e-mail contact opnemen met onze teamleider ( drammer@techzine.nl).