2min

Tags in dit artikel

Beste leden en bezoekers van Techzine,

Vanavond hebben wij afscheid genomen van twee crewleden. Jayceon Carter was al enkele weken niet meer online geweest en reageerde niet op onze mails en pm’s. Omdat we geen veranderingen in deze situatie verwachten hebben we besloten zijn rechten om die reden dan ook in te nemen.

Ook 666robin666 heeft de crew verlaten. Na de verloop van zijn proeftijd te hebben beoordeeld concludeerden we dat het helaas niet zo heeft uitgepakt als we verwacht hadden. Ons restte niets anders dan ook zijn rechten te moeten innemen. Desondanks willen we beide heren toch bedanken.

Door het vertrek van beide heren is er bij de download sectie een plek vrij gekomen. Omdat er ook intern iemand wil stoppen met de downloads is ook voor die plek een nieuwe collega nodig.


Downloadsposter

  • Jouw profiel als downloadposter
    Ben jij iemand die op de hoogte is van alle nieuwe en interessante downloads en wil je dit met anderen delen in een artikel? Dan zoeken we jou als downloadposter.
  • Jouw taakomschrijving
    Als downloadposter is het de bedoeling dat je de nieuwste downloads op Techzine plaatst. We verwachten van je dat je dagelijks ongeveer vijf downloads plaatst..


  • Ons aanbod
    Wij bieden je een plaats in de gezellige crew van Techzine. Op IRC hebben we een kanaal waar je altijd terecht kan met je vragen over je berichten, maar ook waar je terecht kan voor de gezelligheid. Daarnaast krijg je een Techzine-mailaccount en een crewspace waar je allerlei dingen voor je functie naar kan uploaden!
  • Interesse?
    Ben jij diegene die we zoeken en zoek jij een gezellige tijd in de crew tegemoet? Stuur dan snel je vacature in via onze submit!

We hopen dat er veel inzendingen binnenkomen!

Met vriendelijke groet,
Wessel Haan
Techzine Frontpage Teamleider