min

Tags in dit artikel

, ,

Vanaf vandaag, 23 oktober 2007, hebben wij afgescheid genomen van twee crewmembers, namelijk Dr.Trunks en CriminalSausage. Dr.Trunks was sinds korte tijd weer in ons midden, maar heeft ons toch laten weten dat de taak niet was wat hij ervan verwacht had. Na een gesprek met mij, hebben we daarom besloten de knoop door te hakken en hem weer als gewone member rond te laten lopen op het forum en de FP. CriminalSausage, ook nieuwsposter, heeft te kennen gegeven dat hij wilde stoppen met nieuwsposten. Na een gesprek is er vervolgens besloten dat hij toch doorging, maar helaas kon hij dat door tijdgebrek niet meer waarmaken. Wij bedanken daarom deze twee ex-crewmembers en wensen ze succes toe als members.

Aangezien er een aantal mensen de crew verlaten hebben, hebben wij weer nieuwe vacatures open staan. Deze zijn hieronder te lezen.


Nieuwsposter

 • Jouw profiel als nieuwsposter
  Ben jij iemand die graag het laatste nieuws op Techzine leest en daar graag een steentje aan wilt bijdragen? Wil jij ook dat de meest spectaculaire dingen meteen op Techzine staan en houd je van artikels schrijven? Heb je ook altijd al eens een persconferentie bij willen wonen om er daarna verslag te van doen? Dan zoeken we jou als nieuwsposter
 • Jouw taakomschrijving
  Als nieuwsposter is het de bedoeling dat je de laatste berichten op andere sites in de gaten houdt en daar een herschrijving van maakt om op Techzine te plaatsen. Ook krijg je een eigen mailbox die dagelijks gevuld wordt met allerlei persberichten, zodat je je eigen creativiteit kan los laten op een mooi artikel. We verwachten van je dat je dagelijks ongeveer twee berichten schrijft en daar staat een kleine vergoeding tegenover (na je proefperiode).

Casemodposter

 • Jouw profiel als casemodposter
  Houd jij van allerlei kleuren CCFL’s in je kast? Gooi jij graag een pot verf ertegenaan en maakt er daarna iets moois van? Gooi jij allerlei vloeistoffen in je kast om te kijken wat voor effect het op de koeling heeft? Dan ben jij diegene die wij zoeken.
 • Jouw taakomschrijving
  Als casemodposter is het de bedoeling dat je de ingezonden casemods verwerkt en op de site plaatst. Dit houdt in dat je soms een paar casemods per week moet verwerken en soms een week helemaal niets. Daarbij moet je de layout opmaken en vaak de plaatjes aanpassen zodat deze beter op de FP passen.

Tutorialposter

 • Jouw profiel als tutorialposter
  Ben jij iemand die veel verstand heeft van bijvoorbeeld Photoshop, Dreamweaver, PHP, etc? Of videobewerking, videoconversie, DVD’s branden in verschillende kwaliteiten, met en zonder ondertiteling? Of heb je al jaren ervaring met Windows en/of Linux servers? Wil jij graag jouw kennis delen en andere mensen ermee leren omgaan? Ben jij bereid zelf dingen op te zoeken en te leren, om dat weer aan andere door te geven? Dan ben jij onze tutorialposter
 • Jouw taakomschrijving
  Als tutorialposter is het de bedoeling dat je per week ongeveer 1 á 2 tutorials post over jouw onderwerp naar keuze. Daarbij is het de bedoeling dat je simpel je verhaal kunt vertellen, dat iedereen er mee aan de slag kan. Je mag in principe over alles wat schrijven, zolang het maar op Techzine past.

Scriptposter

 • Jouw profiel als scriptposter
  Ben jij een grote PHP-guru? Heb jij alle PHP boeken die bestaan al doorgespit om alles erover te weten? Heb je al menig website gemaakt met allemaal grote administration panels bestaande uit SQL, ASP, PHP, etc? Of ben je een java, c, c++ of visual basic programmeur? Dan mag jij onze scriptsectie aanvullen!
 • Jouw taakomschrijving
  Als scriptposter moet je per week ongeveer 1 á 2 scripts op onze FP plaatsen. Deze mogen over elke scriptingtaal gaan die je maar kunt bedenken. Ervaring met die taal is natuurlijk wel een vereiste. Daarnaast mag je het hele internet afzoeken naar scripts om uit te proberen en om te herschrijven zodat ook diegene zonder verstand het begrijpen!

Tweakposter

 • Jouw profiel als tweakposter
  Heb jij jouw Windows helemaal getweaked? Of bestaat jou Linux distro alleen nog maar uit eigen aanpassingen? Weet jij alle instellingen in je register aan te passen of ken jij alle tweakprogramma’s uit je hoofd? Dan ben jij de tweakposter die we zoeken!
 • Jouw taakomschrijving
  Als tweakposter is het de bedoeling dat je onze FP per week voorziet van 1 á 2 tweaks. Deze mag je zelf tikken, maar je mag ze ook opzoeken en herschrijven. Je dient ze vantevoren natuurlijk wel even op veiligheid te testen en daarna mag je er een hele hoop members gelukkig mee maken!

 • Ons aanbod
  Wij bieden je een plaats in de gezellige crew van Techzine. Op IRC hebben we een kanaal waar je altijd terecht kan met je vragen over je berichten, maar ook waar je terecht kan voor de gezelligheid. Daarnaast krijg je een Techzine-mailaccount en een crewspace waar je allerlei dingen voor je functie naar kan uploaden!
 • Interesse?
  Ben jij diegene die we zoeken en zoek jij een gezellige tijd in de crew tegemoet? Stuur dan snel je vacature in via onze submit!

Ik hoop dat er veel inzendigen binnenkomen!

Met vriendelijke groet,
Peter Potgieser
Techzine Frontpage Teamleider