2min

Tags in dit artikel

, ,

Beste bezoekers en leden van Techzine,

Begin februari zijn we een grote vacatureronde gestart om het aantal Frontpagecrewleden weer op peil te krijgen en jullie te voorzien van nog meer content. Een flink aantal mensen heeft gesolliciteerd op de beschikbare functies en deze week hebben we zeven van hen aangenomen.

De nieuwsredactie verwelkomt maarliefst vier nieuwe crewleden, te weten IT-Pro, Roy5000, slasher80 en down86. Vier nieuwsposters met verschillende interesses, waardoor we hopen dat we met deze nieuwe nieuwsposters en de huidige nieuwsposters nog meer en gevarieerder nieuws te kunnen brengen. Uiteraard doen we onze uiterste best om daarbij de kwaliteit niet uit het oog te verliezen.

Daarnaast kunnen we met gepaste trots melden dat JLKiller deze week ook officieel gepromoveerd is tot nieuwsposter. Toen JLKiller in de crew kwam zat het meteen al goed met zijn enthousiasme, maar met zijn schrijfvaardigheden nog wat minder. Hij heeft daar de afgelopen maanden echter keihard aan gewerkt en een enorme progressie gemaakt. Het enthousiasme is er ook nog steeds en inmiddels is JLKiller uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de redactie.

Een andere sectie die de komende tijd hopelijk een enorme impuls gaat krijgen is de scriptsectie. Op deze sectie kunnen we twee nieuwe crewleden verwelkomen, te weten mfb en adeadone, beiden al geruime tijd lid van Techzine. Goed nieuws daarin is ook dat beide heren zich wat meer willen gaan richten op de programmeertaal Python, deze categorie is inmiddels toegevoegd aan de scriptsectie. Verder zullen we uiteraard ook voor de andere talen zoveel mogelijk nieuwe scripts proberen te plaatsen.

Nu Siederstylah alweer enige tijd teamleider van de Frontpage is, was het ook tijd om op zoek te gaan naar versterking op de Externe Reviewssectie. Daarin denken we een zeer geschikte persoon gevonden te hebben in de persoon van Bolletje92. Hij zal er samen met Citexxje voor gaan zorgen dat Techzine ook de plaats blijft om te kijken als je op zoek bent naar reviews van producten en je geen zin hebt om allerlei sites af te speuren.

Als laatste kunnen we nog melden dat aerofreak zijn overstap van de nieuwsredactie naar de de reactiemoderators met succes heeft voltooid, zijn proefstatus is inmiddels omgezet naar een vaste aanstelling.

Tot zover het resultaat van de meest recente vacatureronde. We willen alle nieuwe crewleden en crewleden die nu een vaste status hebben gekregen van harte welkom heten in de crew en veel succes en plezier toewensen. We hopen dat het niet alleen aanwinsten voor de crew maar ook voor Techzine en haar bezoekers mogen zijn.

Met vriendelijke groet,

Peter Sieders (Frontpage teamleider) en Wouter Koning (redacteur)