2min

Tags in dit artikel

,

De Frontpagecrew heeft recentelijk een drietal wijzigingen ondergaan, geen vertrekkende of nieuwe crewleden, maar crewleden die een andere functie hebben gekregen.

Als eerste neemt de Frontpagecrew afscheid van onze tutorialposter Good Fella. Hij begon op 4 juni op de tutorialssectie en heeft een flink aantal degelijke tutorials afgeleverd. De laatste tijd merkte hij echter dat hij toch niet zoveel plezier meer had in het maken van tutorials en mede vanuit zijn hobby en werk als webdesigner meer interesse had in het subforum Graphics & Webdesign. Onze huidige teamleider en moderator G&W, te weten Civil, kan daar naar eigen zeggen wel wat hulp gebruiken en daarom is er in goed overleg besloten dat Good Fella vanaf vandaag moderator is van G&W. Het is jammer dat de tutorials uiteindelijk toch niet Good Fella’s ding waren, want we hebben veel positieve reacties gehad op zijn tutorials. In ieder geval wensen wij hem veel succes op G&W en hopen dat hij daar zijn draai kan vinden.

Tweede crewwijziging is de overstap van eelcootjuh van de nieuwssectie naar de downloadssectie. eelcootjuh is vandaag aan een nieuwe opleiding begonnen waarbij hij gaat proberen om een heel opleidingsjaar in een half jaar af te ronden. Anderzijds wil hij wel heel graag zijn vrije tijd in Techzine blijven stoppen, maar vindt zelf dat hij te weinig tijd heeft om degelijk en veel nieuws te schrijven. Aangezien wij ook nog aanvulling zochten op de downloadssectie is er in overleg besloten dat eelcootjuh in ieder geval voor het komende halfjaar op deze sectie gaat werken. Een terugkeer naar de nieuwssectie wordt niet uitgesloten. Wij wensen eelcootjuh veel succes met zijn opleiding en in zijn functie als downloadsposter.

De laatste crewwijziging is toe te schrijven aan aerofreak. Hij begon in september 2007 als nieuwsposter, maar moest net als eelcootjuh constateren dat school veel tijd van hem vergt en dat hij de kwaliteit en kwantiteit die wij van nieuwsposters vragen niet kan waarborgen. Ook aerofreak wilde echter graag in de crew actief blijven en daarom is besloten dat hij per direct de reactiemoderators komt versterken. _GAIA_ en Maks doen daar al veel en goed werk, maar met deze derde reactiemod hopen we nu alle reacties te kunnen modereren en de huidige moderators ook wat te kunnen ontlasten. Uiteraard wensen wij ook aerofreak veel succes met het beoordelen van de reacties.

Dat waren de crewwijzigingen voor deze keer. Binnenkort zullen we weer een grote vacatureronde houden. Mocht je in de tussentijd al denken dat je sowieso een goede aanvulling bent voor de Frontpagecrew, dan staat het je vrij een sollicitatie in te sturen.

Met vriendelijke groet,

Wouter Koning
Redacteur Techzine.nl