Nog een kleine twee weken en dan is het weer zover: Apple’s jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars en IT’ers, de Worldwide Developers Conference (WWDC). Hoe dan ook zijn de ogen elk jaar gericht op de keynote-presentatie waarmee Apple traditioneel de conferentie aftrapt en waarin nieuwe producten worden aangekondigd. De komende twee weken gaan wij op Techzine uitgebreid aandacht aan de WWDC besteden.

[b]Discussiëren en speculeren over verwachtingen[/b]

Allereerst vind je op ons forum een speciaal topic waarin gediscussieerd kan worden over de aankomende WWDC. In dat topic staan de meest reële verwachtingen van onze redactie op een rijtje waarover met andere forumleden gepraat kan worden. Tevens is er de mogelijkheid om zelf verwachtingen of stellingen aan te dragen om over te discussiëren. Misschien ben jij wel van mening dat Apple dit jaar met een netbook komt of wellicht een mini-iPhone? Laat het ons weten in het topic!

[b]De keynote live volgen op het forum[/b]

Ten tweede gaan we de keynote dit jaar (live) verslaan. Hiervoor kun je terecht in het speciale topic op het forum waarin IT-Pro de laatste ins en outs van de keynote zal doorgeven. Hierin beperken we ons wel tot de interessante zaken, voor de specifieke details kun je zoals gewoonlijk weer terecht bij de uitgebreide samenvatting die na afloop van de keynote op onze frontpage zal verschijnen.

Ben jij Apple-fan of vind je het gewoon interessant om te volgen wat Apple allemaal gaat aankondigen? Noteer dan voor 8 juni om 19.00 uur in je agenda: Live verslag van de WWDC 2009 Keynote op Techzine. Geen tijd om het live te volgen? Lees dan de volgende dag de uitgebreide samenvatting van de keynote.