2min

Tags in dit artikel

, ,

Het Mexicaansegriepvirus hangt ons allemaal boven het hoofd, maar we mogen de veiligheid van onze computers natuurlijk ook niet uit het oog verliezen. In samenwerking met drie antivirusfabrikanten geven wij daarom 30 virtuele tamiflu-pakketten weg, oftewel drie beveiligingspakketten.

Wat kun je winnen?

10 x Norton Internet Security 2009
Dit pakket werd in onze recente securitysuite-roundup met een 9,0 beoordeeld en door ons geprezen om snelheid, lichtheid en sterke antivirus.

10 x Panda Global Security Protection 2009
Een uitgebreide versie van Panda Internet Security 2009, dat wij in onze recente securitysuite-roundup met een 8,5 beoordeelden. De malware- en spambescherming, de firewall en het eenvoud van de suite werden door ons als sterke punten genoemd.

10 x NOD32 (Eset)
Deze virusscanner werd nog niet door ons getest, maar staat bekend om zijn ThreatSense-technologie waarmee onbekende virussen gedecteerd kunnen worden. De nieuwste versie heeft een slimmere scanner, kan zichzelf verdedigen tegen virussen die het uit willen schakelen en biedt nog een aantal handige extra tools.

Wat moet je doen?

Geef antwoord op onderstaande vraag:

Welke videosite draagt de naam van een virus uit 2006?

Waar kun je de antwoorden heen sturen

Stuur je antwoorden naar virus@techzine.nl. Zet in het onderwerp CONTEST SECURITY. Vermeld daarna je Techzine-nickname, je echte naam en je adresgegevens. Vermeld ook welk pakket je eerste en tweede voorkeur heeft.

Voorwaarden

  • Crewleden van Techzine en medewerkers van Dolphin-IS zijn uitgesloten van deelname.
  • Deze contest loopt tot 21 augustus 2009, je kunt je antwoorden die dag insturen tot 23:59.
  • De pakketten worden onder de juiste inzenders verloot, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de opgegeven voorkeur.
  • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.