1 min

Beste leden en bezoekers van Techzine,

Recentelijk konden leden van Techzine meedingen naar één van de dertig securitypakketten die we in samenwerking met Symantec, Panda en Eset weg gaven. Met nadruk op weg gaven, want de winnaars van die prijsvraag zijn bekend.

Allereerst natuurlijk het goede antwoord. De meeste inzenders wisten het antwoord wel, maar desondanks kwamen er ook wat foute antwoorden voorbij. Het goede antwoord was natuurlijk Feebs, de HD-videosite van Dolphin-IS gericht op ICT-video’s. Feebs is echter ook de naam van virus uit 2006

We hadden een flink aantal inzenders en de voorkeur ging met name uit naar Norton Internet Security 2009 en NOD32. Omdat er voor beide pakketten meer dan tien goede inzenders waren hebben we voor die pakketten geloot. De mensen die Panda als favoriete pakket hadden opgegeven winnen deze sowieso. Daarna hebben we de overige Panda-pakketten verloot onder alle overige inzenders.

De winnaars zijn:

NOD32

 1. loentje3
 2. X-Fire-X
 3. bramus
 4. the fox
 5. Evil_ducks
 6. Ilker-NL
 7. Charlesnasi
 8. korle
 9. woms
 10. Bas play man

Norton Internet Security 2009

 1. Strike-X
 2. Rob96
 3. pablorindt
 4. HardcoreMinded
 5. Robin_14
 6. THEDARKEST
 7. ewolterink
 8. DonSalmonella
 9. Bitking
 10. -Tux-

Panda

 1. rxr
 2. steynieboy
 3. Frechy
 4. hjvg
 5. Robodoos
 6. Sup3rlam
 7. Xenon
 8. Conroe
 9. Wietn
 10. MexxT

De prijswinnaars kunnen hun prijs binnenkort op de mat verwachten, de winnaars van NOD32 krijgen een licentiecode per mail toegestuurd voor de downloadversie. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met de prijs!

Met vriendelijke groet,

Wouter Koning
Hoofdredacteur Techzine.nl