1 min

Tags in dit artikel

,

Peiling

Je hoort het steeds vaker, mensen zitten steeds langer achter de computer. Kleuters beginnen al vroeg met het vragen aan hun ouders of ze achter de computer mogen en zitten meestal een uur per dag achter de computer. Pubers zijn koplopers, wanneer het gaat om de tijd die ze dagelijks achter de computer besteden. Een gemiddelde puber zit twee tot tweeënhalf uur achter het scherm.

Een hoop mensen denken dat je door lang computeren RSI krijgt, dit is volgens een onderzoek van Stefan IJmker echter niet het geval. Ook zijn steeds meer ouderen achter de computer te vinden en hebben zij hun plaatsje op het internet gevonden. Hierover hebben wij ook in het nieuwsbericht ‘Steeds meer ouderen vinden hun weg naar internet‘ geschreven. Wanneer mensen veel achter de computer zitten krijgen ze al snel het stempel ‘nerd’ en een gebrek aan een sociaal leven opgedrukt. Hoe denkt Techzine hierover?

Nu wil Techzine in week 28 wel eens weten hoe jullie hier over denken, kun je wanneer je heel de dag achter de computer zit een goed sociaal leven hebben, of ben je sociaal beperkt en heb je alleen virtuele vrienden?