Half februari starten op veel scholen de nieuwe stageperiodes weer voor ICT studenten. De meeste van deze studenten zijn momenteel volop op zoek of beginnen nu met zoeken. Ook bij Techzine zijn er weer stageplaatsen beschikbaar.

Ben jij op zoek naar een afwisselende stageplaats dan is Techzine misschien wel een leuke plek voor jou om stage te lopen. Techzine is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.

Als stagiaire bij Techzine zijn er enorm veel mogelijkheden om je kennis te verbreden of juist enorm uit te diepen. Gezien wij enorm veel onderzoek en testen doen naar de laatste hardware- software- en game producten. Wat wij verwachten van een stagiaire is dat deze al zijn onderzoeken en leerervaringen tijdens zijn of haar stage om zet in begrijpbare artikelen voor onze bezoekers.

Ook bekijken wij per stagiaire waar de interesses liggen zodat we wellicht samen een leuk project kunnen bedenken dat zowel voor de stagiaire een leerzame ervaring is als een goede aanvulling op Techzine. Dit kan voor zowel beheer als de applicatie ontwikkeling opleiding!

Spreekt jou dit aan? En ben je enthousiast, initiatiefrijk, leergierig, nieuwsgierig, heb jij goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en kwam je bovengemiddeld uit tijdens de Nederlandse toets aan het begin van je opleiding, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Stuur je sollicitatiebrief en cv naar en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.