2min

Om de website goed gevuld te houden en voldoende content te kunnen blijven aanbieden is Techzine op zoek naar versterking. We zijn op zoek naar mensen die hun steentje willen bijdragen op de nieuwsredactie of die graag hun kennis met andere delen door middel van tutorials en reviews.

Het Techzine team versterken kan op verschillende manieren, zo kan je freelance je steentje bijdragen maar natuurlijk ook gewoon vrijwillig. Daarnaast biedt Dolphin Internet Services – het bedrijf achter Techzine.nl – zeer uitdagende stage plaatsen aan studenten die op zoek zijn naar een stageplaats en een opleiding doen in de richting van ICT en Media Design, Communicatie en Media Design of Marketing en eventuele andere relevante opleidingen. De stageplaatsen die beschikbaar zijn kunnen worden ingevuld op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch.

Zoals gezegd zijn we op zoek naar mensen die op verschillende manieren versterking kunnen bieden aan ons team. Uiteraard nemen we niet iedereen zomaar aan, we zullen met alle sollicitanten een persoonlijk gesprek aan gaan om te kijken of zij geschikt zijn en of zij iets bij kunnen dragen aan ons team.

Wat we minimaal verwachten van een toekomstig teamlid:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je moet het leuk vinden om te schrijven;
  • Interesse hebben in IT gerelateerde producten;
  • Sociaal en gezellig zijn!

Of je nou interesse hebt om je steentje bij te dragen op de nieuwsredactie, of met reviews of tutorials. Ook mensen die nog niet veel ervaring hebben maar wel goed kunnen schrijven zijn van harte welkom om te solliciteren. We hebben ook voldoende ondersteuning en documentatie om je op weg te helpen. Ook bij het testen van games en hard- en software zal Techzine zorgen voor het materiaal! Voor de personen die overwegen te solliciteren voor een stageplaats, we hebben voor de scholen die dat vereisen uitgewerkte stageopdrachten liggen, zodat je school van te voren exact weet wie we zijn, wat wij van de student verwachten en wat deze moet doen tijdens zijn stageperiode. Een stagevergoeding is natuurlijk altijd bespreekbaar!

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie, neem dan vooral contact met ons op!