1 min

Het jaar loopt weer ten einde en dat betekent dat in januari onze huidige stagiairs weer afscheid gaan nemen van Techzine en we weer plaats hebben voor nieuwe studenten die stage moeten gaan lopen. We zijn op zoek naar mensen die affiniteit hebben met computers, internet en gadgets en het uiteraard ook leuk vinden om hierover te schrijven.

In de afgelopen jaren hebben we van allerlei verschillende opleidingen stagiaires gehad, Communicatie, Marketing, Media Design, Software Engineering en Systeembeheer. Onze voorkeur gaat uit naar stagiairs die 5 dagen per week stage moeten lopen en binnen een redelijke reisafstand van ‘s-Hertogenbosch woonachtig zijn.

Naast het meelopen op de nieuwsredactie is het ook mogelijk om de nieuwste producten te testen, een app te ontwikkelen, of een marketingplan te maken afhankelijk van de stage-eisen van je opleiding. Ons doel is om de stageopdracht zo op te stellen dat die voldoet aan de eisen van school maar ook aan de ambities van de student. Uiteraard moet het wel binnen Techzine passen.

Heb je interesse om stage te lopen bij Techzine? Stuur dan een e-mail met sollicitatiebrief en CV naar . Indien je vragen hebt mag je uiteraard ook mailen naar hetzelfde adres.