1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De afgelopen twee weken had je op Techzine de kans om één van de drie dvd’s, of één van de drie Blu-rays van de animatiefilm 9 te winnen. Er kwamen diverse inzendingen binnen en uit al die inzendingen hebben we een zestal prijswinnaars gekozen.

Voordat we die namen gaan noemen een kleine noot. In de prijsvraag vroegen we welke vier bekende computerprogramma’s door Acker werden gebruik voor zijn originele korte film van 9. Het antwoord daarop was te vinden op de Wikipedia-pagina van de korte film. Zoals daar te lezen valt ging het om de programma’s Maya 1.5–5.5, Adobe Photoshop, Adobe After Effects en Adobe Premiere.

Een aantal inzenders stuurde andere antwoorden in, waaronder programma’s als Autodesk Mudbox, Eyeon Fusion, Mental Images Mental Ray, Autodesk Maya, Graphics Air en Rising Sun Research CineSync. Deze programma’s werden echter allemaal gebruikt tijdens de productie van de film 9 die we in deze prijsvraag weggeven en niet voor de korte animatie die Acker in 2004/2005 maakte.

Uit de goede inzenders zijn de volgende winnaars gekozen:

Iedereen bedankt voor het meedoen en wij wensen alle prijswinnaars veel plezier toe met hun prijs. Niet gewonnen? Niet getreurd, want momenteel maak je ook kans op één van de twee racestuurtjes die we weggeven. Enige dat je daarvoor hoeft te doen is je profiel bijwerken! Kijk voor meer informatie in onze blogpost.