3min

Tags in dit artikel

,

Het gebeurt niet vaak dat we in een keer afscheid moeten nemen van zoveel crewleden, maar afgelopen maand was dat helaas wel het geval. Hoewel alle vier de crewleden goede redenen hadden om te stoppen is het natuurlijk wel een flink verlies, want onder de vier crewleden bevinden zich ook twee oude rotten die veel betekend hebben voor Techzine.

Als eerste nemen we afscheid van onze reviewer Gunner (Gerard). Gerard was kwam in november 2007 de crew versterken als nieuwsredacteur. 732 nieuwsberichten later gaf hij aan minder tijd te hebben voor deze functie en ging hij zich volledig bezig houden met het schrijven van reviews, voornamelijk van games. Uiteindelijk vloeiden daar 28 stuks van uit zijn digitale pen. Recentelijk gaf hij echter aan minder tijd te hebben voor Techzine en voorrang te willen geven aan privézaken. Een beslissing die wij uiteraard alleen maar kunnen respecteren.
We willen Gerard enorm bedanken voor alle energie die hij in Techzine heeft gestoken en wensen hem veel succes en geluk toe in zijn verdere bezigheden.

Tweede crewlid waar we afscheid van nemen behoort ook tot het meubilair van Techzine, namelijk iCy^ (Pascal). Pascal kwam in juni 2005 al in de crew. Destijds werd hij door Amstel76 aangenomen als moderator voor het subforum games, maar na een jaar stapte hij over naar het subforum besturingsystemen. Toch trok de Frontpage hem meer en enige tijd later ging hij aan de slag als redacteur downloads. Uiteindelijk hield Pascal het in maart 2009 voor gezien, mede vanwege drukte op het werk en veranderingen in zijn privéleven. Twee maanden later bood hij ons toch weer aan om te helpen op de downloadsectie en wat reviews te maken. Toch bleek zijn werk en zijn gezinnetje meer tijd te vragen dan hij dacht en daarom hebben we in goed overleg besloten hem weer zwart te maken.
Ook voor Pascal geldt dat we heel wat aan hem te danken hebben, bijna vijf jaar in de crew van Tweakzone/Techzine is niet misselijk. We bedanken hem dan ook voor de 2245 downloads en 29 reviews die hij voor Techzine plaatste en wensen hem eveneens veel succes met zijn gezin en werk.

De andere twee crewleden die de crew verlaten zijn jpmillman (Jeroen) en wesel1993 (Wesley). Beiden kwamen de crew eind vorig jaar versterken als nieuwsredacteur, Jeroen op het gebied van hardware, Wesley op het gebied van games. Jeroen heeft een eigen bedrijf en merkte afgelopen tijd dat hij het behoorlijk druk had gekregen. Wesley constateerde ook dat hij het drukker had gekregen, maar dat had te maken met het feit dat hij in het examenjaar van de HAVO zit. Wel hebben beiden aangegeven terug te willen keren in de crew als ze in een wat rustiger vaarwater komen. Aangezien wij zeer te spreken waren over hun artikelen staat de deur wat ons betreft voor ze open.

We wensen Wesley veel succes met zijn examens en Jeroen veel succes met zijn bedrijf en hopen ze binnen afzienbare tijd weer terug te zien in de crew.

Tot zover, rest mij nog te zeggen dat we weer hard op zoek gaan naar nieuwe crewleden. Binnenkort kunnen jullie daarover een nieuwe blog verwachten. Wil je daar niet op wachten en ambieer je een job in de crew van Techzine. Stuur dan een open sollicitatie via dit formulier.