1 min

Dit horloge was gemaakt met één simpel doel. De tijd digitaal weergeven door middel van analoge mechanische technologie. Het horloge dient handmatig te worden opgewonden en heeft een 12-uur digitaal display. Door middel van drie subschijven van aluminium of titanium legeringen binnenin een koolstofvezel behuizing wordt de tijd weergegeven. Deze drie subschijven bestaan weer uit afzonderlijke schijven. Vier voor de subschijf van de uren, één voor de subschijf van de tiende minuten en 5 voor de subschijf van de losse minuten.
De grootte van de oranje cijfers op het display is 5,5 mm hoog. De behuizing komt in twee kleuren uit namelijk 18-karaats wit-goud en platina. Als bedekking van de binnenkant is er saffierglas waarmee het hele binnenste deel van het horloge goed zichtbaar is.
Er zijn verschillende typen bandjes van hoogwaardig materiaal beschikbaar voor dit horloge.

Het horloge wordt gemaakt door het nieuwe Franse bedrijf genaamd 4N om zichzelf op de markt van horloges van hoge klasse en kwaliteit te profileren. Van dit eerste model worden er dan ook slechts 16 stuks geproduceerd. Voor veel mensen zal het dan ook alleen bij kijken blijven, en dus niet kopen. Een prijs is overigens niet bekend.