1 min

Vrijwel iedereen heeft wel een mail-client op de pc waar het emailaccount mee verbonden is. Hierdoor zie je meteen of je nieuwe mail hebt. USB.brando denkt het wiel opnieuw uit te vinden alleen nu met een USB-gadget. Deze gadget kan verbonden worden met je mailbox van bijvoorbeeld Gmail of Yahoo, maar ook met Facebook, Twitter en zelfs met de standaard mail-programma’s op je pc als MS Outlook.
Het apparaatje reageert als je nieuwe mail hebt. Zo wordt de kleur van de verlichting aangepast en gaat het vlaggetje, net als bij een ouderwetse echte brievenbus omhoog. Hetzelfde geldt voor sociale netwerken als Facebook en je kunt voor elk soort bericht een andere kleur instellen. Bovendien maakt het apparaatje geluid als je nieuwe berichten ontvangt.

Je kunt je natuurlijk afvragen hoeveel nut dit apparaat heeft, aangezien het zeker gezien de software die je gewoonlijk voor de computer kunt krijgen vrijwel nul is. Het lijkt handig voor dichtgeklapte laptops die nog wel aanstaan en dan je via deze gadget kun zien of je nieuwe mail hebt. Maar dan nog is de prijs met 18 dollar erg hoog. De brievenbus is verder natuurlijk wel een pimpfactor van formaat!