2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Ja je leest het goed, in Japan hebben ze weer een uitvinding gedaan die we gewoon moesten melden. Speciaal voor mensen met een liefje aan de andere kant van de wereld is dit misschien de oplossing. Eindelijk fysiek tongzoenen via het internet. Dit is het apparaat wat volgens de Japanners de virtuele tongzoen en de webcamsex kan gaan vervangen.

Beide personen moeten de gadget aanschaffen en verbinden met het internet, hierdoor kunnen de gadgets met elkaar in contact komen. Beide gadgets beschikken over een soort van buisje wat rond kan draaien. Het buisje heeft veel weg van een blaastest bij een alcoholcontrole langs de weg. Dat buisje moet de tong van je partner voorstellen, goed een beetje fantasie heb je nog wel nodig. Voor de mensen die nieuwsgierig zijn geworden, we hebben ook een video toegevoegd!

De bedoeling is dus dat beide partijen gaan zoenen met het buisje en als de ene partner hem links omduwt dan zal de gadget het signaal naar de andere gadget sturen, dat deze ook linksom moet draaien. Op die manier kan je dus echt fysiek zoenen. De Japanners geven aan dat ze de gadget nog verder willen doorontwikkelen om ervoor te zorgen dat het levensecht wordt.

Gezien het digitale tijdperk waarin we leven hebben de Japanners ook aan handige functies gedacht. Zo kan je bijvoorbeeld een zoen opnemen en deze later opnieuw afspelen, handig als je niet zo goed bent in het onderhouden van je relatie maar toch wilt zoenen.

Het wachten is nu op kissroulette in plaats van chatroulette.