2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Daar is die dan, Techzine versie 4. Het is weer een jaar hard buffelen geweest en vooral de afgelopen weken hebben we weinig slaap gehad. Allemaal omdat Techzine versie 4 af moest en sinds vanmorgen heel vroeg zijn we dan eindelijk overgegaan op de allernieuwste versie van Techzine. Het zal voor onze vaste bezoekers weer even wennen zijn omdat sommige functies zijn verplaatst of herzien. Al is het natuurlijk een kwestie van even je weg vinden in de nieuwe navigatie, er is natuurlijk ook een hoop hetzelfde gebleven.

De tip die we je voor nu meegeven is kijk rustig even rond en laat het op je inwerken!

In deze blogpost even een heel korte introductie, het uitgebreide verhaal verschijnt later vandaag of uiterlijk morgen. Hierin zal ook staan hoe we tot bepaalde keuzes zijn gekomen. Dat artikel moest bij nader inzien nog wat worden bijgeschaafd, door last-minutewijzigingen. Wegens tijdgebrek dus even een korte blogpost maar er volgt nog een zeer uitgebreid verhaal!

Zonder al te diep in te gaan op alle wijzigingen: het is wederom een enorm karwei geweest om deze nieuwe versie te ontwikkelen en veel obstakels hebben we uit de weg moeten ruimen om tot dit resultaat te komen. Het grootste en belangrijkste nieuwe wapenfeit van Techzine is een enorme product en prijsvergelijker. We trappen af met ongeveer 25.000 unieke producten, maar dit gaan er ongetwijfeld snel meer worden.

De vergelijker verkeert momenteel nog in een bètastatus. Hoewel we al maanden bezig zijn om de vergelijker in te richten en te verbeteren, is dit echt enorm veel werk. Daarnaast is het bouwen en onderhouden van een prijsvergelijker geen eenvoudige klus. We hopen dan ook op de feedback van onze bezoekers om de vergelijker verder te verbeteren. De basis zoals die er nu staat is in elk geval prima om mee te beginnen, vinden wij.

Verder vragen we de komende dagen om nog wat geduld. Zoals bij elke grote websitelancering zijn er altijd zaken die niet direct goed werken, ook bestaat er de kans op onvoorziene downtime door bugs die boven komen drijven nu de site werkelijk in gebruik is gesteld. Uiteraard hebben we de website uitgebreid getest van te voren, maar er zijn altijd bugs die in die situatie niet tevoorschijn komen.

We gaan de komende dagen met het hele team aan de slag om alle bugs zo snel mogelijk uit de website te halen en elk ontbrekend plaatje in te vullen. Kom je bugs tegen? Meld ze vooral in Techzine Support en Feedback!

Tot zover even een korte blogpost. Wij gaan nu even wat slaap pakken om straks jullie reacties te lezen en eventuele problemen op te lossen.