2min

Weer een nieuwe week en nieuwe kansen, de maand november zit er bijna op, maar wees niet getreurd, we gaan in december gewoon verder met onze winacties. De feestdagen zijn natuurlijk nog niet voorbij. Na afgelopen weekend een wat specifiekere prijs te hebben weggegeven is het nu weer tijd voor een hele leuke prijs. 

We hebben vandaag een prachtige prijs om weg te geven van Devolo. Het merk staat vooral bekend om zijn power-adapters waarmee je een netwerkverbinding kan leggen via het stopcontact. Dat is echter niet de prijs die we weggeven, Devolo wil zich de komende jaren ontwikkelen als een grote speler in de smart home-markt. We mogen dan ook een Devolo Home Control Starter Package weggeven. Hiermee kan je zelf een begin maken met het slim maken van je woning. Het pakket bestaat uit een zogenaamde hub die je moet je router moet verbinden, via deze hub worden vervolgens alle andere Devolo-apparaten aangestuurd.

De andere twee producten in dit start package zijn een bewegingssensor voor op een deur of raam. Zodra deze wordt geopend neemt de sensor dat waar en kan er een signaal worden verstuurd. Tot slot zit er een slim stopcontact bij die je vanaf de app kan in- of uitschakelen.

Natuurlijk heeft Devolo nog veel meer modules die je kan koppelen aan dit systeem, daarnaast wordt het open protocol Z Wave ondersteund, waardoor je ook producten van andere merken kan gebruiken. Dit zijn echter de drie modules uit het starter package die wij weg mogen geven.

Wat moet ik doen om te winnen?

Door onderstaand formulier in te vullen ding je mee om deze prachtige Devolo Home Control Starter Package te winnen. Daarnaast word je automatisch ingeschreven voor de Techzine Nieuwsbrief die wekelijks wordt verstuurd. Ook als je al abonnee bent op onze nieuwsbrief moet je onderstaand formulier invullen om kans te maken op deze prijs.

Deze actie is voorbij, we hebben inmiddels een nieuwe actie op de website staan.

Voorwaarden:

  • Winnaars worden uiterlijk 16 januari gecontacteerd;
  • Winnaars worden gecontacteerd per e-mail, indien we na twee weken niets gehoord hebben vervalt de prijs en kiezen we een andere winnaar;
  • Alleen mensen die woonachtig zijn in Nederland en België kunnen kans maken op prijzen;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met het ontvangen van de Techzine-nieuwsbrief;
  • Door deel te nemen aan de actie ga je akkoord met eventuele publicaties van je naam op een later moment door Techzine;
  • Techzine zal je persoonsgegevens alleen gebruiken voor deze actie en het verzenden van de nieuwsbrief;
  • Werknemers en freelancers van Techzine, maar ook directe familieleden zijn uitgesloten van deelname;
  • Meedoen kan tot de volgende actie begint, of we het nieuwe jaar inluiden.