Abonneer je gratis op Techzine!

Techzine is de laatste jaren uitgegroeid tot een grote website met daarachter een grote organisatie, bestaande uit personeel, freelancers, vrijwilligers en moderators. Dit alles maakt de organisatie van Techzine af en toe enorm complex en zorgt er soms voor dat het verkeerde poppetje op de verkeerde plek zit. Ook komt het voor dat we mensen binnen de organisatie hebben die wellicht beter gewoon als member actief kunnen zijn op de website.

We hebben enkele maanden geleden al de keuze gemaakt om eens een grote schoonmaak te houden binnen de organisatie van Techzine, de lijnen opnieuw uit te zetten en de organisatie erachter eens goed op te schop te nemen. Dat heeft elk bedrijf en organisatie af en toe gewoon nodig. Het doel is natuurlijk om de organisatie kleiner en hechter te maken, te zorgen dat iedereen weet waar die staat en wat er van hem of haar wordt verwacht en tot slot dat elk poppetje op de juiste plaats zit en daar ook blij mee is.

Dit alles heeft behoorlijk wat tijd gekost, we hebben getracht met iedereen een persoonlijk gesprek te voeren, dit is voor het grootste gedeelte ook gelukt. Ook hebben we mensen verzocht eens bij zichzelf te raden te gaan hoe zij hun toekomst bij Techzine zien. Sommige mensen hebben daarop besloten uit eigen beweging te stoppen en plaats te maken voor nieuwe enthousiaste mensen. Dr.Trunks, Ko en wesel1993 hebben recent bijvoorbeeld de keuze gemaakt om hun taken neer te leggen, maar in een eerder stadium waren er al andere die hun taken hebben neergelegd om plaats te maken.

Helaas is er aan het eind van zo’n proces ook altijd een moment waarop wij als eigenaar de lastige keuzes moeten maken. Wij moeten een team samenstellen waarmee wij verder willen, helaas vallen er dan ook altijd wat mensen buiten de boot die in onze optiek beter af zijn als gewoon lid. Dit heeft vaak te maken met hun aanwezigheid en activiteit, sommige mensen krijgen het te druk met hun gezin, studie of werk. Deze mensen vinden het vaak moeilijk om dit dan te combineren met Techzine, maar vinden het ook lastig om de keuze te maken te stoppen. Hoewel wij natuurlijk sommige mensen graag zouden behouden, heeft dit niet zoveel zin als deze mensen geen tijd hebben voor Techzine, daarom de keuze om dan toch maar afscheid van ze te nemen, wellicht dat ze dan in de toekomst nog eens terugkeren als hun tijdbesteding verandert.

Het team waarmee Techzine verder gaat:

Admins:

Coen
el machia
Robin

Redactie:

_GAIA_
Bolletje92
Donenzone
Dutchdude
Giggs1992
GotchaNL
Hotdog92
Jordy van Hoof
Osientje
Shinchan03

Freelancers:

Angeloonie
Jarreknar
Mentura

Forum moderators:

el machia
Eldariel
Gamemaster
Saschaa
Servival7

Dat betekent dus dat we afscheid gaan nemen van de volgende personen: Chezzer, ChillenderWijs, Csotranme, Drammer, Frankzz, MartijnGP, Michiel van Delft en Scottjive.

Wij danken deze personen uiteraard voor hun inzet en bijdrage aan Techzine, wellicht dat sommige hiervan in de toekomst nog eens terugkeren als zij meer tijd te besteden hebben. Voor nu maken ze weer deel uit van onze trouwe groep leden.

Tot zover deze mededeling van onze kant, wij gaan ons nu richten op het verbeteren van het overgebleven team, kijken waar we nieuwe mensen nodig hebben en natuurlijk het verder ontwikkelen van de website en schrijven van boeiende artikelen.