Abonneer je gratis op Techzine!

Op het internet maar ook in het echte leven zijn veel hondenliefhebbers. Omdat hondenliefhebbers vaak twitteren wat hun hond doet, lijkt een automatisch tweet-apparaat voor de hond een veel handiger oplossing. Zeker omdat de hond er dan nog zelf enige invloed op heeft.
In het hondentwitterpakket zitten een verzender die aan de halsband van de hond vast gemaakt moet worden, en een USB-ontvanger voor in de pc. Het maximale bereik is 30 meter, waardoor hij vrijwel niet buiten te gebruiken is. Wel erg jammer natuurlijk, even de hond uitlaten op de fiets had misschien wel leuke tweets op kunnen leveren.
Je moet natuurijk nog wel een twitteraccount voor je hond instellen en daar komen berichten op te staan als: “It might look like I’m just sleeping, but I’m also working on my tan” of “Having my daily workout. Already did 15 leg lifts!” Kortom een grappige extensie voor de échte hondenliefhebber, al is het verder compleet nutteloos. De prijs? 30 dollar, maar dat hebben de meeste hondenliefhebbers wel voor hun hond over.