Abonneer je gratis op Techzine!

Aan de slag

In deze tutorial ga ik jullie uitleggen hoe je in counter-strike de wapens kan aanpassen aan jou wensen, vind je bijvoorbeeld de galil e.d. een lelijke look hebben? Dan kan je aan de hand van deze tutorial de galil een andere look geven die jij mooi vind. Het werkt natuurlijk ook met andere wapens.

Wat is er allemaal nodig?
-counter-strike: source
-een website met skins
Tip!, met directe skinpagina.

Het skinnen
Vervolgens klik je het wapen aan die je wilt vervangen, als je op de link klikt komt er een hele rij met skins te staan. Zoek er eentje uit en klik op de download knop van de skin.
Je komt dan op een pagina terecht waar je een server moet kiezen en een wachtwoord moet invoeren, het wachtwoord dat je moet invoeren staat boven het invoervakje van het wachtwoord.

Als het goed is heb je nu de skin gedownload, unzip de skin en druk de alle bestanden die je geunzipped heb in de folder
SteamSteamAppsjou e-mailcounter-strike sourcecstrike

Als het goed is wordt er gevraagd of je bepaalde bestanden wilt overschrijven, klik op ja en de wapen skin die jij hebt uitgekozen vervangt de oude wapen
model.

De skin werkt niet, wat moet ik doen?
Als je geen nieuwe skin ziet of het wapen is helemaal zwart geworden moet je gewoon een andere skin kiezen, maar de kans is zeer klein dat de skin niet werkt.
Het kan ook zo zijn dat je een skin hebt gedownload die meerdere kleuren of dergelijke heeft, dan moet je even in het mapje kijken, er staan dan
waarschijnlijk mapjes met de naam van de kleur of versie, bijvoorbeeld "black" ofzo, klik een mapje aan met de kleur of versie die jou het meest aanspreekt.

Als het een zip mapje is unzip je hem weer even, copy dan alle bestanden die in die map zitten in de bovenstaande folder.

Wij bedanken amd_rocks voor het insturen van deze tutorial.