2min

Tags in dit artikel

, , ,

NuevaSync

Om van NuevaSync gebruik te mogen maken, moet je eerst een account aanmaken. Dit doe je door op ‘Signup’ te klikken op de site van NuevaSync. Onderstaande pagina verschijnt.


Om NuevaSync te kunnen gebruiken, moet je een account aanmaken.

Je krijgt nu een mail ter bevestiging van je registratie. Klik op de link die in de mail staat om je account te activeren. Je account is nu geactiveerd. Klik op ‘Sign In’ op de bevestigingspagina. Je kunt nu inloggen met de gegevens die je hebt opgegeven. Onderstaande pagina verschijnt.


Het startscherm van NuevaSync.

Zoals je ziet kun je verschillende zaken synchroniseren met NuevaSync, maar in deze tutorial behandel ik alleen het synchroniseren van je agenda met Google Calendar. Klik op ‘change’ achter het woord ‘Calendar’. Je komt terecht op onderstaande pagina.


Google Calendar activeren.

Vink ‘Google’ aan en klik op de knop ‘change’. Je krijgt vervolgens een scherm ter bevestiging van je keuze. Klik op de link ‘Click to configure your service…’ op deze pagina. Vul op de pagina die verschijnt je Google-account in (je moet hier je e-mailadres invullen dus met ‘@gmail.com’). Je komt vervolgens op onderstaande pagina terecht.


NuevaSync heeft toegang nodig tot je Google Calendar.

Klik hier op de knop ‘Grant access’. NuevaSync heeft nu de toestemming om contact te maken met je Google Calendar. Er verschijnt nu nog een bevestiging van je keuze. Klik op ‘Continue’ om weer bij het hoofdscherm te komen. Als je alles goed gedaan hebt, verschijnt er een groen bolletje achter de Calendar. Is dit bolletje oranje of nog steeds grijs, begin dan weer opnieuw en volg alle stappen precies zoals ze hier beschreven staan.


Google Calendar is geactiveerd en werkt.

Het account bij NuevaSync is nu goed ingesteld. Nu moet je de iPhone nog goed instellen. Hoe dit moet lees je op de volgende pagina.

Table of contents