2min

Tags in dit artikel

,

De Installatie

De installatie van het programma stelt niet veel voor, toch zijn er een paar dingen die toch wel makkelijk zijn om in te stellen en die laat ik je hier dan ook zien!

1. Nadat je de installatie hebt geopend, kan je kiezen voor welke taal je gaat. Ik kies: Nederlands!


Nadat je daar op OK hebt geklikt krijg je nog een aantal schermen voor je waar je op ‘volgende’ drukt, en ook de algemene voorwaarden accepteert. Op een gegeven moment kom je bij het scherm waar je de directory kunt selecteren!

2. Er staat standaard al een directory ingesteld. Toch verander ik deze naar C:Webserver. Het is geen noodzaak om dit te doen, je zal er echter wel achterkomen dat het makkelijker werkt!


Nadat je dan weer een paar keer op ‘volgende’ hebt gedrukt, begint de installatie. Als de installatie is afgelopen komen er in een keer een aantal schermen, waarin je de installatie kunt afronden en de ‘readme’ kunt lezen. Dit doen we niet, want we willen natuurlijk direct aan de slag met de webserver!

3. Dit scherm krijg je te zien nadat je de installatie hebt afgerond, en als het goed is gaan meteen de 2 ‘lampjes’ groen branden. Mocht dit niet het geval zijn, dan raad ik je aan om even te rebooten!