1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Atari Benelux heeft vandaag bekendgemaakt dat het de distributie van de REALPLAY games van het bedrijf In2Games in de Benelux zal gaan verzorgen. In2Games maakt games met bijbehorende controllers die vergelijkbaar zijn met de controller en games op Nintendo’s Wii.

De REALPLAY games en controllers van In2Games zijn sinds afgelopen kerst al op de markt, maar waren nog niet in de Benelux verkrijgbaar. Momenteel heeft het bedrijf zes games met bijbehorende controller, te weten Puzzlesphere, Tennis, Racing, Bowling, Golf en Pool. Alle controllers zijn draadloos en werken volgens In2Games precies zo als de Wii controllers. Het bedrijf richt zich dan ook voornamelijk op PS2 eigenaren die wel de fun van de Wii willen, maar niet de bijbehorende prijs willen betalen.

Atari verwacht dat de spelletjes vanaf 15 maart in de winkelschappen liggen, prijzen zijn niet bekendgemaakt. Onze overzeese buren betalen nu ongeveer 34,99 Engelse Pond voor een game, wat omgerekend neer zou komen op 45 euro. Meer over REALPLAY is te vinden op myrealplay.com.