min

Tags in dit artikel

, ,

Randy Pitchford, hoofd van Gearbox Software, is er zeker van dat er een demo komt van Brother in Arms: Hell’s Highway, maar wanneer en in welke vorm is nog niet duidelijk.

"We zijn er 100 procent zeker van dat er een demo komt voor de Xbox 360, en die zekerheid hebben we voor 99 procent als het om de PlayStation 3 gaat en slechts 50 procent als het om de pc-versie gaat", aldus Pitchford tegenover Eurogamer.

"Wat nog niet helemaal zeker is wat de beste datum is voor de release van de demo, binnen ons bedrijf bestaan er twee kampen: het ene kamp is van mening dat we ons moeten richten op het oplossen van de problemen die er nog zijn".

Ook sprak Pitchford over het toevoegen van Trophy’s voor de PlayStation 3-versie. Deze mogelijkheid, vergelijkbaar met het Achievement-systeem op de Xbox 360, is sinds kort pas mogelijk op de PS3 na een firmware-update voor de console.

"Ons spel lag al ter certificering bij Sony toen deze update uitkwam, dus als we het nog willen toevoegen moeten we weer een bezoekje brengen aan Sony", aldus Pitchford, "of het spel gewoon uitstellen", voegde hij als grap er nog achteraan.

Het spel staat voor eind september in de planning, voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.