min

Tags in dit artikel

, , , ,

iPhone- en iPod touch-gebruikers die van plan zijn om een bezoek te brengen aan de Macworld Conference en Expo zullen wellicht eens moeten kijken naar de nieuwe applicatie, iMacworld genaamd. Deze nieuwe applicatie toont informatie over van alles van de show. Ook is deze gratis te downloaden in de App Store van Apple.

iMacworld toont de informatie van de tentoonstellingen en de producten op de expo. De gebruikers kunnen de lijst van iedereen die aanwezig is doorbladeren, kijken naar de verkopers op naam, hal en gangnummer. Ook is het mogelijk om de tentoongestelde producten te bekijken op naam, categorie of uitgever.

Naast dit surft de software ook het web af om te kijken of er nieuwe evenementen of stands bijgekomen zijn. Deze nieuwe data wordt lokaal opgeslagen zodat er niet constant een internetverbinding nodig is wanneer er naar de lijsten gekeken wordt.

Vice president van IDG World Expo heeft kort geleden nog een bericht op zijn Twitter-account geplaatst waarop hij zegt dat het binnenkort ook mogelijk is om de plattegrond te bekijken. De gebruikers kunnen vervolgens deze plattegrond verschuiven om zo te kijken wie er aanwezig is en waar deze staan. Een lijst van alle conferenties zal ook niet ontbreken.

iMacworld draait op een iPhone of iPod touch die gebruik maakt van iPhone 2.0-software of een latere versie hiervan. MacWorld Expo vind daarnaast plaatst van 5 tot 9 januari van het jaar 209 in the Moscone Center in San Francisco, Californië.