Volgens de website Fudzilla komt er binnenkort een pakket uit dat bestaat uit drie Crysis-games. Het gaat om Crysis: Maximum Edition en dit pakket zou op tien maart voor de consument verkrijgbaar zijn.

Crysis: Maximum Edition bestaat, zoals eerder vermeld, uit drie games. Het gaat hier om Crysis "PC Game Of The Year 2007", Crysis Warhead en Crysis Wars.

De uitgever van de Crysis-games, Electronic Arts, zegt het volgende: "Drie verschillende spellen voor één lage prijs." Electronic Arts liet echter niet doorschemeren wat de prijs zou zijn voor Crysis: Maximum Edition, maar bij GameStop is deze game vanaf tien maart 2009 verkrijgbaar voor een prijs van 49,99 dollar. Dit lijkt een goede prijs, aangezien men tijdens de lancering al 50 dollar moest betalen voor alleen Crysis. Voor Crysis Warhead en Crysis Wars moest nog 30 dollar extra worden neergeteld.

Iets wat niet standaard in de game zit, maar door een community in stand wordt gehouden is CryMod. CryMod is voor iedereen beschikbaar en geeft een extra toevoeging aan het spel zonder dat men daarvoor extra hoeft te betalen.