1 min Applications

IT-detacheerder neomax lanceert omscholingsplatform RISE

IT-detacheerder neomax lanceert omscholingsplatform RISE

IT-detacheerder neomax wil young professionals interesseren voor de IT-branche en introduceert hiervoor het platform Rise. Hiermee kunnen zij zich omscholen tot IT’er.

Met het nieuwe platform wil de IT-detacheerder nieuw jong personeel aantrekken. Het platform moet het imago van de IT-sector verbeteren en meer inspelen op de behoeftes aan persoonlijke ontwikkeling. Ook moet het platform gaan helpen bij het aantrekken van meer vrouwen binnen de IT-sector.

Laagdrempelig omscholingsprogramma

Het platform RISE biedt geïnteresseerden verschillende mogelijkheden. Denk aan een digitale omscholingscursus, een actieve community en betaalde traineeships met baangarantie.

Binnen neomax RISE helpt het laagdrempelige omscholingsprogramma neomax DGTL jonge professionals te starten in de IT-sector. Dit met behulp van kennisintensieve videolessen en 11 live-sessies. Zij leren hier IT-vaardigheden, maar ook een stuk persoonlijke ontwikkeling, time management, het bewaken van de juiste energiebalans en het stellen van haalbare doelen.

neomax RISE is ook beschikbaar als indoorprogramma voor bedrijven. Hiermee kunnen bedrijven eigen medewerkers van andere afdelingen om te laten scholen naar de IT. Ook wordt het platform ingezet om IT-medewerkers bij te scholen.

Tip: IT-detacheerder Linden-IT breidt uit naar Zweden