2min

Tussen 26 en 28 juni organiseert Kaseya het nieuwe Kaseya DattoCon Europe-event in Dublin. Daarbij biedt het bezoekers de kans om de vernieuwingen van IT Complete 2.0 te aanschouwen en om over nieuwe groeistrategie├źn voor de IT-gemeenschap te leren.

Eind april brachten we al het nieuws dat Kaseya met IT Complete 2.0 een berg aan nieuwe features aan het platform had toegevoegd. Nu spreekt het over 350 nieuwe integraties, inclusief het aanbod van Datto, dat vorig jaar door Kaseya werd overgenomen.

“Organisaties die ‘powered by Kaseya’ zijn, blijken de meest succesvolle in hun industrie te zijn,” stelt CEO van Kaseya Fred Voccola. Hij zegt trots te zijn om de nieuwe features van IT Complete 2.0 aan Europese klanten te tonen.

Hoofdpunten

Door de overname van Vonahi zegt Kaseya de prijs van de producten van dat bedrijf met 10 procent te hebben verlaagd. Deze acquisitie heeft ervoor gezorgd dat de Security Suite van Kaseya nu ook automated network penetration testing bevat.

Daarnaast stipt Kaseya tijdens deze gelegenheid aan dat het met audIT de MSP Enablement Suite heeft uitgebreid, met vijf gratis licenties per klant. Ten slotte spreekt het over ConnectBooster, dat transactieprocessen voor MSP’s versimpelt.

Andere updates aan het IT Complete 2.0-aanbod zijn Datto Endpoint Backup for Servers, Microsoft 365 Management in Datto RMM en Datto Networking Appliance (DNA). Deze mogelijkheden integreren de bestaande Datto-capaciteiten binnen het Kaseya-aanbod.

Training

Ook spreekt Kaseya over een nieuwe “Professional course” binnen de bestaande Remote IT and Security Management (RITSM)-trainingsprogramma’s. Op deze manier wil het leerlingen na 40 uur certificeren voor het beheren van cruciale MSP-functies, waaronder remote IT en security-management, het werken in sandbox-omgevingen en klantenservice-vaardigheden. Kortom, een breed pakket dat aspecten belicht van IT die toegespitst zijn op het klantenbestand van Kaseya.