Begin september berichtte Techzine reeds over een aankomende muziekservice van Sony, de dienst is inmiddels geïntroduceerd in een aantal landen.

Voor een maandelijks vast bedrag kunnen gebruikers onbeperkt muziek streamen, afkomstig van meerdere grote muzieklabels. De komende week gaat de Music Unlimited Powered By Qriocity-dienst van start in het Verenigd Koninkrijk en ook in Ierland. In 2011 zullen er ook andere Europese landen gaan volgen, maar of en wanneer de dienst ook in Nederland wordt geïntroduceerd, is onduidelijk.

Er zijn twee abonnementen, namelijk het ‘Basic’- en ‘Premium’-abonnement. Het eerste abonnement biedt gebruikers een soortgelijke dienst als Last.FM. Gebruikers kunnen op basis van de eigen voorkeur muziek luisteren, maar niet zelf kiezen. Dit kan wel met het Premium-abonnement, waarbij 6 miljoen nummers beschikbaar worden gesteld.

De nieuwe dienst is vooralsnog beschikbaar op een aantal verschillende apparaten, zoals PC’s, Bravia-televisies, Blu-ray-spelers van Sony, Android-telefoons en de PlayStation 3.