2K Sports, de uitgever van de game Top Spin 4 heeft enkele promotie video’s laten maken voor de game. Waaronder een video waarin Serena Williams wordt weggezet als de meest sexy tennisster in weinig verhullende kleding. Deze video werd echter geschrapt maar is nu toch online gekomen.

De uitgever heeft inmiddels al laten weten zich te distantiëren van deze video. Bij het uitbrengen van een game wordt er altijd een hele hoop promotie materiaal ontwikkeld en meerdere promotie video’s oftewel trailers. Er werd echter door 2K Sports besloten om de video niet te gebruiken in haar marketing omdat zij de video niet geschikt vonden. Het was dan ook de bedoeling dat de video niet online zou komen.

De video is echter alsnog online gekomen op Youtube, Serena Williams koos er zelf voor om de video online te zetten. Waarschijnlijk was ze best trots op hoe ze er in de video uit ziet. In de reclame is ook te zien hoe ze Top Spin 4 speelt met de Playstation Move-controller. Oordeel zelf of deze video wel of niet kan.