Instagram zal binnenkort mogelijk de website gaan herzien en deze een stuk uitgebreider maken. Een oplettende gebruiker vond een link op de Instragr.am website die inmiddels weer is verdwenen maar wel een nieuwe functie verraden.

Momenteel is het mogelijk om enkele dingen te wijzigen via de internetpagina van Instagram. Zaken als het wijzigen van persoonlijke informatie, wachtwoorden en het beheren van applicaties behoort nu tot de mogelijkheden. Echter komt hier binnenkort hoogstwaarschijnlijk verandering in.

Cole Reinke, web designer van beroep, liep onlangs namelijk tegen een link op welke hij nog niet eerder had gezien. De link kende de naam "View Profile". Toen Reinke op deze link klikte gaf de internetpagina de foutmelding 404, wat neer komt op pagina niet gevonden. Wat deze pagina in de toekomst precies gaat brengen is nog onduidelijk, maar dat die eraan zit te komen is duidelijk.

Mede-oprichter van Instagram Kevin Systrom, heeft eerder al eens laten weten geen focus op een uitgebreide webpagina te hebben. Het bedrijf laat weten zich vooral te richten op de mobiele ervaring. Het bedrijf is echter recent overgenomen door Facebook voor 1 miljard dollar en dat bedrijf heeft wel degelijke ook een webstrategie. Een voor de hand liggende functie zou zijn dat je je Instragr.am foto’s binnenkort ook terug kan kijken op het Web.