1 min

Samen met het lekken van Windows Blue, komt uiteraard ook informatie over Internet Explorer 11 (IE11) aan het licht. De nieuwe versie van de internetbrowser is verwerkt in Windows Blue. Met het lek krijgen we een indruk van de koers van ontwikkeling van de browser.

Een vroege versie van Windows Blue is op het internet gelekt en neemt IE11 mee in de stroming. We mogen ons alvast verheugen op de introductie van tabbladen die synchroniseren tussen verschillende apparaten.

Gesynchroniseerde tabbladen maken het mogelijk om de browser mee te nemen over verschillende apparaten. Chrome, Firefox en Safari voorzien al in die behoefte. De introductie op Windows Phone lijkt echter ook niet ver weg meer, zodat de browser tussen de verschillende platforms van Windows hetzelfde blijft qua content.

Met het Windows ID is het al mogelijk veel onderdelen te synchroniseren tussen PC’s. De toevoegingen in IE11 zijn waardevol en brengen de browser weer een stap dichterbij de concurrentie. Nu is het nog wachten op de inhaalslag voor Windows Phone, waar Microsoft ongetwijfeld ook al mee bezig is.