1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Twitter kondigde in maart aan dat TweetDeck AIR en TweetDeck voor Android en iPhone in mei zouden stoppen met werken. Nu is duidelijk dat er op 7 mei een einde komt aan deze producten.

De apps zullen op dat moment verwijderd worden uit de appstores en zullen niet meer werken. Ook de Facebook-integratie met alle relevante TweetDeck-producten zal stoppen met werken.

Twitter laat weten dat de nieuwe versie van TweetDeck voor OS X en Windows voorlopig niet zal verdwijnen en nauw de web- en Chrome-versie qua functies blijft volgen. De webversie is de versie die als eerste nieuwe functies zal krijgen.

Overigens heeft Twitter ook laten weten dat Twitter for Websites geen ondersteuning meer zal bieden voor Internet Explorer 6 en 7. Met Twitter for Websites is het mogelijk om Twitter-conversaties in apps en websites te embedden.

Het stoppen van deze ondersteuning leidt ertoe dat de Tweet- en Volg-knop en embedded Tweets en timelines niet zullen worden weergegeven in Internet Explorer 6. In Internet Explorer 7 zal dat nog wel het geval zijn, maar daar zullen nieuwe features niet meer verschijnen.