De nieuwste versie van Google’s Browser Chrome moet ervoor zorgen dat in één oogopslag te zien is welk tabblad geluid produceert. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen streaming, gebruik van een webcam of streamen naar je televisie.

Wanneer je veel tabbladen tegelijkertijd open hebt staan en er wordt ineens geluid afgespeeld, dan kan dit voor irritaties zorgen. Dit is vooral vervelend als het om advertenties met geluid gaat en je geen idee hebt welk tabblad de schuldige is. Om het makkelijker te maken om dit uit te vinden, zijn er pictogrammen toegevoegd aan de tabbladen. Hierdoor is direct te zien welk tabblad geluid produceert.

Behalve deze functie heeft Google nog meer veranderingen doorgevoerd in Chrome. Zo zijn er veranderingen doorgevoerd in de Modern UI van Windows 8. Als Google Chrome fullscreen gebruikt wordt, zal de vormgeving heel erg lijken op die van een Chromebook, waardoor ook web-apps te openen zijn en er meerdere schermen geopend kunnen worden.

Als laatste is er een security-functie toegevoegd aan de browser, waardoor downloads van malware geblokkeerd worden. Het is op dit moment nog niet duidelijk of de functie gebruikmaakt van een zwarte lijst of dat alle bestanden worden gescand.