1 min

Tags in dit artikel

, ,

Ontwikkelstudio Rovio heeft een nieuwe Angry Birds-game aangekondigd middels een mysterieuze trailer. Vooralsnog is er geen officiële titel, maar lijkt het wel zo goed als zeker dat het gaat om een spel dat zich in de middeleeuwen afspeelt.

Voor de meesten is de hype rondom Angry Birds al lang en breed voorbij, maar Rovio laat zelf voorlopig nog niet los. De Finse ontwikkelstudio maakte onlangs al bekend te werken aan Angry Birds Stella, wat een game lijkt die speciaal op het vrouwelijke geslacht is gericht.

Dat er ook een stoerdere Angry Birds-game op komst is, wordt duidelijk aan de hand van de bovenstaande teaser. In de teaser is een harnas van een ridder te zien, met op de achtergrond de geluiden van een zwaardgevecht. Het harnas blijkt op het einde een Angry Bird te bevatten.

Uit de trailer wordt duidelijk dat de game in eerste instantie in Australië en Canada beschikbaar komt, maar op termijn ook in andere landen zal worden uitgegeven. Een specifieke datum wordt echter niet genoemd.