Volgens het vaak betrouwbare 9to5Mac is Apple van plan om tijdens de WWDC-beurs begin volgende maand nieuwe producten aan te kondigen. Helaas weet de website niet om wat voor hardware het gaat, maar de aankondiging van de iWatch is een goede mogelijkheid.

Apple organiseert op 2 juni een keynote voorafgaand aan de ontwikkelaarsbeurs. Volgens Mark Gurman van 9to5Mac zal het Amerikaanse tijdens de beurs nieuwe hardware presenteren, dat dit tijdens de keynote gebeurt lijkt aannemelijk.

Om wat voor product het gaat is momenteel moeilijk te zeggen, maar gezien hetgeen we weten over de nieuwe versie van iOS lijkt de aankondiging van de iWatch het meest logisch. Maar zoals gebruikelijk gonzen de geruchten over Apple alle kanten op. De aankondiging van de iPhone 6, een MacBook Air met Retina-display, nieuwe iPads, een televisie of iets geheel anders is daarom ook niet ondenkbaar.

Naast de verwachte aankondiging van nieuwe hardware zal Apple voor zover we nu weten tijd besteden aan iOS 8 en een herontwerp van Mac OS X.