Abonneer je gratis op Techzine!

Apple zal op 11 juni een keynote speech houden. De keynote zal tijdens het Worldwide Developers Conference worden gehouden op 11 juni. Om 19:00 Nederlandse tijd zal Apple het woord voeren.

Dit nieuws heeft het bedrijf uit Cupertino vandaag bevestigd. De conferentie wordt gehouden met de intentie ontwikkelaars die met de software van Apple werken op de hoogte te stellen van de toekomstplannen van het bedrijf. Echter wordt de keynote speech vooral gebruikt door Apple om een belangrijk of nieuw product aan te kondigen. In de aankondiging valt dan ook te lezen: "Het is de week waarop we allen hebben gewacht".

Apple bevestigde het nieuws door haar ontwikkelaarswebsite te vernieuwen met een officiële afbeelding, waarop de aanwezigheid van Apple word benadrukt. Het valt in ieder geval te verwachten dat Apple opnieuw met interessant nieuws zal komen. Zo presenteerde Apple afgelopen jaar haar iCloud-dienst en werd in 2010 de iPhone 4 aangekondigd. De geruchten gaan dat Apple dit jaar haar keynote zal gebruiken voor de presentatie van haar vernieuwde MacBook Pro’s. Deze zouden volgens de geruchten onder andere Retina Display’s gaan bevatten en van een nieuw uiterlijk zijn voorzien.