Livestream: Microsoft BUILD, alles over Windows 10 en de toekomst

Abonneer je gratis op Techzine!

Microsoft presenteert zo dadelijk de toekomst van het bedrijf, Windows 10. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft moet het bedrijf weer terug aan de top brengen, het besturingssysteem werkt op pc’s, tablets, smartphones en zelfs de Xbox One. Tijdens de openingskeynote wordt er veel nieuws verwacht.

Microsoft is de afgelopen jaren een stuk minder dominant geworden dan de 15 jaar ervoor, met Windows 10 wil het bedrijf weer iets van zijn dominantie terugwinnen. Het wil gebruikers overtuigen van zijn nieuwe besturingssysteem en strategie. Het bedrijf organiseert de komende dagen de BUILD-conferentie in San Francisco, dit evenement is gericht op ontwikkelaars, om ze bij te praten over de nieuwe producten en mogelijkheden om toepassingen en diensten te ontwikkelen bovenop de platformen die Microsoft biedt.

De komende dagen zal Windows 10 ongetwijfeld de meeste aandacht krijgen aangezien de lancering van het nieuwe besturingssysteem deze zomer op het programma staat. Ben je nieuwsgierig en wil je alles weten over de toekomst van Microsoft en Windows 10. Kijk dan onderstaande livestream, of lees vanavond alles op Techzine.