2min

De AI-expertise van Kyndryl wordt gecombineerd met de cloud analytics-diensten van Teradata om klanten wereldwijd te helpen bij migraties naar de cloud.

Kyndryl verleent infrastructuurdiensten. De organisatie maakte onlangs een strategische samenwerking bekend met Teradata, een in Londen gevestigd multi-cloud platform. De internationale samenwerking focust op het ondersteunen van bedrijven bij de toepassing van AI en datamodernisering. De partners willen analytics en prestaties versnellen.

De samenwerking richt zich op AI en datamodernisering in diverse IT-omgevingen. Kyndryl en Teradata hopen de time-to-value van bedrijven in te korten. De infrastructuurbeheertools en AI-expertise van Kyndryl worden gecombineerd met de cloud analytics en het high-performance dataplatform van Teradata. De combinatie moet klanten gaan ondersteunen bij migraties van in-house datawarehouses naar hyperscale platforms.

Kyndryl en Teradata

De bedrijven voegden toe dat de samenwerking klanten helpt bij het gebruik van AI om toegang te krijgen tot waardevolle, diepgaande data uit multi-cloud en hybride omgevingen.

“We zijn verheugd om samen te werken met Teradata, een vertrouwde partner voor veel bedrijven en de leverancier van een best-in-class analytics- en dataplatform”, reageerde Nicolas Sekkaki, applications, data en AI global practice leader bij Kyndryl. “We kijken ernaar uit om ons partnerschap te verdiepen, zodat we meer bedrijven kunnen helpen transformeren en concurreren.”

Teradata benadrukte dat het nieuwe strategische partnerschap klanten in staat stelt om de expertise van Kyndryl te benutten, waaronder de consultancy- en implementatiediensten van het bedrijf. Naast de samenwerking maakte Teradata de VantageCloud-oplossing bekend. Het multi-cloud analytics platform helpt organisaties bij het verbeteren van prestaties met data en analytics.