2min

Tags in dit artikel

, , ,

NEC Computers Nederland introduceert een nieuwe notebook voor de zakelijke gebruiker: de NEC Versa S260 notebook. De Versa S260 is een zeer stijlvol en licht systeem, dat maximale mobiliteit biedt zonder afbreuk te doen aan gemak en uitbreidbaarheid. Zo kan er met de Versa S260 6 uur achter elkaar worden gewerkt, weegt hij slechts 1,89 kg en is hij 3 cm dun, waardoor hij de ideale reispartner is.

De notebook is uitgerust met een Mobile Intel Pentium III-processor met een snelheid tot 1,2 Ghz, een uitbreidbaar SDRAM-geheugen en een 12,1 inch TFT XGA display. Verder biedt de Versa S260 tot 80 GB opslagcapaciteit (met optioneel een extra hard drive) en de keuze tussen CD-Rom, DVD of combo CD-RW/DVD-drives. Het resultaat is een kleine, elegante, maar krachtige notebook, die uitermate geschikt is voor draadloos gebruik.

Prestaties
De NEC Versa S260 heeft een Mobile Intel Pentium III-processor met een snelheid tot 1,2 GHz. Deze specifieke mobiele processor werkt met Intel SpeedStep-technologie, waarmee applicatieprestatie en stroomverbruik automatisch worden geoptimaliseerd voor een langere leefduur van de batterij.

Het heldere 12,1 inch XGA-display [resolutie 1024 x 768] wordt aangestuurd door een M6-C8 ATI AGP grafische kaart. De NEC Versa S260 kan worden besteld met 40 GB hard drive opslagcapaciteit. Dit kan worden vergroot door een tweede 40 GB verwijderbare hard drive toe te voegen.

De werktijd van de 6-cell Li-Ion batterij, in combinatie met de optionele reservebatterij, is maximaal 6 uur bij continu gebruik.

Verbinding
De Versa S260 heeft een ingebouwde 56K v.92 modem en 10/100 LAN-kaart, waarmee de gebruiker eenvoudig verbinding met het bedrijfsnetwerk kan maken. Daarnaast heeft de notebook 3 USB 2.0-poorten en 2 IEEE-1394-poorten voor uitstekende verbinding met externe randapparatuur en 2 PCMCIA-sloten voor pc-cards, als wireless LAN (802.11b). De configuratie is beschikbaar met Microsoft Windows XP Professional.

Klik hier voor een kleine presentatie