In de maand december werd de magische grens van 12.500 betalende leden op Spelpunt doorbroken. Spelpunt, Nederland’s grootste multiplayer-spellenplatform, omvat sinds augustus 2001 een loyaltyprogramma, VIP genaamd. Bij dit programma hebben spelers de mogelijkheid om tegen een klein bedrag per maand (vanaf 1,19 euro) een groot aantal extra opties in en rond de spellen te krijgen. Diensten die normaal alleen door VIP’s of SuperVIP’s zijn te gebruiken, kunnen ook apart aangeschaft worden. Met behulp van het Switchpoint-platform kan een speler die geen VIP is toch toegang krijgen tot deze diensten.

Over Spelpunt
Met meer dan 12.500 leden die gemiddeld 25,75 euro per jaar betalen is Spelpunt een van de grootste sites op het gebied van multiplayer games met een succesvolle combinatie van gratis spelen en een betaald loyaltyprogramma.
Spelpunt, het gezelligste spelletjesplatform van Nederland, bereikt maandelijks meer dan 500.000 gebruikers met haar multiplayer webgames. Via de website kunnen gebruikers met en tegen elkaar bekende spellen spelen zoals Hartenjagen, Klaverjassen, WebDarts en meer. Daarnaast biedt Spelpunt haar gebruikers een scala aan extra mogelijkheden zoals een uitgebreide chat, on-line prikborden en toernooimogelijkheden.

Spelpunt maakt sinds haar lancering begin 2000 een stormachtige groei door. Spelers bezoeken met duizenden tegelijk de website waardoor het altijd gezellig is. Met anderhalf miljoen unieke registraties sinds de start mag Spelpunt zich tot een van de grootste sites in haar soort rekenenen.

Spelpunt is een initiatief van GamePoint BV, sinds 1998 toonaangevend op het gebied van on-line cd-romgames, multiplayer webgames en overige takken van gaming. Spelpunt is bereikbaar via www.spelpunt.nl.

Over VIP
Spelers kunnen door zich aan te melden als VIP een fors aantal extra mogelijkheden krijgen, zowel binnen als buiten het spel. Met o.a. een eigen homepage met gastenboek en fotoboek, smileys tijdens de spelchat, extra speltypes (darten met z’n vieren, kraken bij klaverjassen, etc) en exclusieve toegang tot spellen zoals WebPool vormt VIP een aantrekkelijk aanbod voor spelers die meer willen dan alleen het gratis aanbod.

Het is ook mogelijk om een VIP-account kado te geven. Met name rond speciale gelegenheden als Kerst of Sinterklaas is dit een populair geschenk. Een VIP-account vormt natuurlijk ook een origineel en gewild verjaardagskado.