1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De stand van het Mac2Go Car Area Network (CAN) systeem is een van de meest bezochte attracties tijdens de Mac Expo in Amsterdam. Veel bezoekers reageren enthousiast op de vele mogelijkheden van Mac2Go CAN. Bedenker Martijn Aslander uit het Drentse Borger zegt nu al veel aanvragen te hebben gekregen om het systeem in te bouwen in verschillende types auto’s.

Op basis van de Apple Mac Mini Computer is het Mac2Go CAN systeem ontwikkeld door Het Autoforum uit Borger en Apple Center uit Enschede/Hengelo.

De Apple Mac Mini die men gebruikt voor het Mac2Go CAN Systeem.

Onder de noemer ‘The Pleasure of driving a MAC’ staat op de beurs in Amsterdam een prototype van Mac2Go CAN dat is ingebouwd in een trendy Mini Cooper, nu al de Mac Mini Cooper genoemd. “We krijgen nu ook veel verzoeken binnen om de Mac Mini Cooper te showen op beurzen”, vertelt Aslander. “Veel bezoekers hebben aangegeven dit systeem in hun auto te willen hebben.“

Op verscheidene internetfora wordt het Mac2Go CAN systeem uitvoerig besproken. Volgens Aslander kost Mac2Go tussen de 1500 en 2000 euro. Momenteel werken de bedenkers aan een leaseconcept.