min

Tags in dit artikel

, ,

Interactive Intelligence, leverancier van zakelijke communicatiesoftware, is tijdens TCD 2005 aanwezig op de stands van de beide business partners in Nederland: KPN en Newtel Essence.
Tijdens de beurs is er vooral aandacht voor nieuwe functionaliteiten van het Customer Interaction Center (CIC): de scripting tool, quality monitoring en multimedia recording.

Easy Scripter is een tool waarmee men ook zonder specifieke IT-kennis zelf eenvoudig scripts voor het callcenter kan schrijven. Scripts zijn uitermate belangrijk voor callcenters: zij bepalen voor een belangrijk deel de kwaliteit van de dienstverlening. Kennis van programmeren is niet meer nodig zodat de inhoudelijk deskundige nu ook zelf de scripts kan verzorgen.

Terecht is er veel aandacht voor het monitoren van de kwaliteit binnen contact centers. CIC van Interactive Intelligence heeft volledig geïntegreerde tools voor quality monitoring en multimedia recording. De monitoring-functionaliteit geeft in één scherm een overzicht van de verschillende statistieken voor bijvoorbeeld wachtrijen, bezetting, agents en werkgroepen. Door deze up-to-date gegevens is het mogelijk om goed onderbouwde management beslissingen te nemen.

Meeluisteren en opnemen van gesprekken is een ideale manier om individuele agents te coachen en te begeleiden. Ook bij verkoopgesprekken is het opnemen een optie om gemaakte afspraken te bewaren. Omdat het om digitale opnames gaat kunnen deze ook eenvoudig en overzichtelijk worden opgeslagen. De Interaction Recorder heeft een intuïtieve interface waarmee de instellingen voor het opnemen van gesprekken worden vastgelegd. De opnames worden gearchiveerd en kunnen worden beveiligd tegen ongeautoriseerde inzage. Met hetzelfde systeem kunnen ook emails, faxen en webchats worden verwerkt.

De producten van Interactive Intelligence worden regelmatig onderscheiden, onlangs nog door Frost Sullivan.
In Nederland heeft Interactive Intelligence twee business partners, die beiden al eens onderscheiden zijn als Best International Partner van Interactive Intelligence. U vindt KPN op stand B108 en Newtel Essence op stand A088.